top of page

TIENERS

De Toevlucht Tieners Wolvega is een groep jongeren van ongeveer 12 tot en met 17 jaar.
Twee keer per maand komen we bij elkaar. We koken en eten samen, dat is altijd erg gezellig. 
Daarna praten we op een ongedwongen, creatieve en begrijpelijke manier over dingen uit het dagelijkse leven en kijken we wat de Bijbel daarover zegt.
Op deze manier proberen we het geloof tastbaar en praktisch te maken. Ook is er tijd voor ontspanning en gezellig samenzijn onder het genot van veel chips en cola. Lijkt het je leuk om ook bij de tieners te komen? Zoek dan gerust contact via de site, je bent van harte welkom!!

Uniteens

Zaterdag 9 september zijn de tieners van gemeente de Toevlucht begonnen met een nieuw seizoen.
Dit nieuwe seizoen starten wij met een leuk uitje. Om 13.00uur vertrokken we naar een boten verhuur in Giethoorn. Daar gingen we twee punters huren met een zeil. Toen zijn wij eerst door Giethoorn wezen punteren. Dat was heel leuk. Alleen we botsten wel heel vaak tegen toeristen op en dan was het wel een grote chaos. Toen wij uiteindelijk aan het einde van de vaart waren, voeren we naar een meer toe. Daar gingen we proberen te zeilen. Dat lukte eerst niet zo goed. Maar later kwam er een aardige meneer langs varen en die ging ons een beetje laten zien hoe we beter konden zeilen
tegen de wind in. Daarna zeiden Hans en Alex dat we moesten proberen om naar een eilandje te zeilen. Toen we daar waren gingen we worstjes opbakken en daar opeten. Vervolgens gingen we terug over het meer varen richting Giethoorn. Daar was het ondertussen al een stuk rustiger geworden. De boten hebben we weer bij de botenverhuur neer gelegd. Daarna zijn we nog met z’n allen bij de snackbar wezen eten en hebben Alex en Hans ons weer thuis gebracht.Het was een hele leuke dag en ik hoop dat we dit vaker gaan doen met de tieners.

bottom of page