top of page

Kinderen

De crèche

De crèche is de eerste aanraking van kinderen met onze gemeente en het gemeenteleven. 
De gemeente is een groot gezin waarin kinderen thuishoren en waarin ze zich dus ook thuis mogen voelen. De uitdaging voor crècheleiders is dus om kinderen op hun gemak te laten voelen en ze te laten weten dat ze er mogen zijn en geliefd zijn. Door de kinderen volop aandacht te geven, te troosten als dat nodig is, samen te spelen, te zingen, te dansen en plezier te maken willen we de kinderen zich thuis laten voelen.

Zondagsschool

De kinderen in onze kerk vinden we heel belangrijk, ze horen er helemaal bij. 
Op maat gesneden onderwijs is ons motto. Iedere zondag is er daarom tijdens de dienst een aparte kinderdienst. Dit is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.
De kinderen gaan na ongeveer een kwartier uit de dienst om vervolgens op eigen niveau de dienst voort te zetten. We hebben een hele gezellige ruimte waar we met elkaar kunnen kletsen, luisteren en werken over de Heere God. We maken gebruik van de materialen van stichting “Vertel Het Maar”. Op deze manier willen we de kinderen bekend maken met de verhalen uit de Bijbel en het allerbelangrijkste dat iedereen, juist ook kinderen bij de Heere Jezus mogen horen!

bottom of page